Excelsior lockdown
FIFA toernooi

Veel sportverenigingen waren gesloten tijdens de eerste corona lockdown periode. Op een warme zomermiddag binnen blijven kan een hele opgave zijn voor jongeren. Stichting Excelsior4All heeft ons benaderd om iets te organiseren voor de jongeren in Kralingen-Crooswijk om ze tijdens deze zware periode een leuke bezigheid te geven. Het resultaat was een FIFA toernooi waaraan meer dan 80 jongeren en een aantal Excelsior spelers hebben deelgenomen. Tijdens het gehele toernooi werden er ook wedstrijden live gestreamd en kon men online meekijken met de wedstrijden van verschillende deelnemers.

Workshop
Topsportmentaliteit.

Wat is jouw ultieme doel? Wat is topsportmentaliteit voor jou? VR brillen, doorzettingsvermogen, concentratie, FIFA, het komt allemaal aanbod in de workshop gaming en topsportmentaliteit.

Meer jongeren in de bibliotheek.

Wij hebben in verschillende vestigingen van de bibliotheek gaming activiteiten verzorgd die jongeren naar de bibliotheek trekken. Wij bieden gaming evenementen, workshops, mobiele apparatuur en advies over het inrichten van gaming ruimtes.

Ramadan
FIFA toernooi

Tijdens de Ramadan hebben we in samenwerking met het sociaal wijkteam Zaanstad een FIFA toernooi georganiseerd voor de jongeren uit de wijk. De combinatie van de corona lockdown en de Ramadan was voor het SWT de aanleiding om ons in te schakelen. Het FIFA toernooi was gedurende de laatste uurtjes van de vastenperiode. Hierdoor was deze lockdown Ramadan dag een stuk gemakkelijker vol te houden. Dit hybride toernooi speelde zich voornamelijk online af vanwege de corona lockdown. Daarnaast konden enkele jongeren die geen beschikking hadden over een Playstation bij ons op locatie deelnemen aan het toernooi.

Workshop
Communicatie & samenwerken.

Voor een organisatie die een leuke workshop communicatie aan groep jongeren wilde geven hebben wij een workshop ontwikkeld waarbij de koppeling met gaming is gemaakt. Nadat we de theorie hebben behandeld hebben we tijdens het gamen het belang van goede communicatie laten zien. De jongeren herkenden de punten die tijdens de theorie zijn behandeld en hebben deze toegepast om hun prestaties in het spel te verbeteren.

De deelnemers waren heel enthousiast over de workshop:

“Ik was positief verrast te leren dat goede communicatie je gaming skills kan verbeteren”

“Dit wil ik wel vaker!”

Workshop
Cross generation gaming

Deze workshop zorgt voor een unieke verbinding tussen jong en oud. Cross generation gaming is in te zetten voor ouderen die in een sociaal isolement zitten, maar ook als workshop voor ouder en kind om ouders meer begrip te geven van hetgeen hun kind aan het spelen is. De opdrachtgever wilde jongeren en ouderen verbinden en dat is met deze workshop zeer goed uitgepakt.

GeeGee gaming cases
Ontwikkeling gaming cases

Met de ontwikkeling van de GeeGee gaming case hebben we ingezet op het ontwikkelen van een robuuste gaming case met een unieke design. De GeeGee case is compact en altijd en overal binnen enkele seconden operatief.

Wilt u organisatie ook een laagdrempelige manier om van start te gaan met eSports? Neem contact met ons op!

Meer info?!

Gameclub

Met de Gameclub verzorgen we een aanbod van sport, educatie en gaming voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Onze eerste vestiging is bij bibliotheek Delfshaven en biedt leden elke dinsdagmiddag van 16:00 tot 18:00 een vernieuwend verenigingsaanbod. Meer weten of wil je lid worden van de Gameclub?

Gameclub010.nl

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw eigen business case?
Wij denken graag met u mee! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.